Messumasiina


Messumasiina sopii hyvin markkinointilupien sekä myymälöiden kanta-asiakkaiden hankkimiseen.
Myös kyselyt, pikagallupit ja palautteet esim. maistiaisista Messumasiina hoitaa erinomaisesti.

Messumasiina on infokioski, jossa on kilpailu/arvonta-ohjelmisto.
infokioski_a.jpg
Ohjelma arpoo ja tulostaa fanfaarien kera arvontatuloksen jokaiselle vastanneelle. Palkinto voi olla tuote tai alennuskoodi tms. Tulostettavassa lapussa voi olla mainos, web-sivujen osoite tai vaikka alennuskoodi web-kauppan.

Messumasiina toimii myös perinteisenä infokioskina.

Sähköpostiviestintään Messumasiina Oy suosittelee Postiviidakkoa.
Katso lisää www.postiviidakko.fi

messuta7.jpg

Messumasiina on varustettu kosketusnäytöllä, näppäimistöllä, lämpöpaperi-tulostimella ja 1D/2D viivakoodinlukijalla. Tulostimella voi tulostaa alennuskuponkeja tms. Tarvittaessanne pystymme liittämään Messumasiinaan esim. RFID-lukijan ja monia muita lisälaitteita. Jos messuilla tai muissa tapahtumissa on useampia Messumasiinoja, masiina voi tulostaa asiakkaan tiedot 2D-viivakoodiin, ja seuraava Messumasiina lukee tiedot automaattisesti. Näin asiakkaan ei tarvitse kirjoittaa yhteystietonsa kuin vain kerran ja asiakkaan on helpompi osallistua useampiin kyselyihin ja antaa yhteystietonsa helpommin. Messumasiina toimii myös normaalina info-kioskina.

Messumasiina sopii hyvin :

  • messuille
  • kauppoihin ja marketteihin
  • yritysten auloihin
  • tapahtumiin

Palvelumme :

  • asiakaskontaktien luominen
    Vuokraamme Messumasiina laitteistoa hankkimaan asiakaskontakteja. Messumasiinalla voi korvata perinteiset paperiset kysely-, arvonta- ja palautelomakkeet.

Katso huikeat referensimme tästä!